Verkoop makelaar

Huis verkopen? Onderberg Makelaardij

Samenwonen, gezinsuitbreiding, scheiding, groter of juist kleiner wonen, er zijn zoveel redenen voor het verkopen van huis en het is bijna altijd een ingrijpende gebeurtenis, waarbij veel vragen spelen.

Wat is mijn huis waard? Hoe kan ik het huis het beste aanbieden? Zelf verkopen of een makelaar? Wat zijn de kosten? Voor al deze vragen (en meer) komen wij, geheel vrijblijvend en kosteloos, bij je langs.

Met een gratis en vrijblijvende waardebepaling en een uitgebreid, overzichtelijk en op maat gemaakt verkoopplan, worden al veel vragen beantwoord. Dit alles gaat in nauw overleg met jou, de verkoper. Het is per slot van rekening jouw huis! Ook geven wij een overzicht van de kosten en tot slot geven wij ook een gratis eerste verkoopstyling advies.

Kies je vervolgens ons kantoor, dan kiest je voor openheid, transparantie en duidelijkheid. Een persoonlijk aanpak, goede communicatie en een aanpak die past bij deze tijd.

Dus maak nu een afspraak (mail, tel, app) of kom langs ons kantoor om eerst kennis te maken. De koffie/thee staat klaar.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Wij komen graag bij je langs om de woning te bekijken en te overleggen wat in jouw situatie belangrijk is bij de verkoop. Vervolgens geven wij een advies compleet met de verkoopprijs, makelaarskosten en een duidelijk verkoopplan. De keuze is daarna uiteraard aan jezelf. Dit bezoek is vrijblijvend, samen met het verkoopstyling advies, waardebepaling en verkoopplan geheel gratis.

In verkoopname

Krijgen wij het vertrouwen om de verkoop te doen, dan gaan we aan de slag met het maken van een wervende tekst, fotoreportage en eventueel een filmpje. Verder vragen we diverse benodigde gegevens op. We plaatsen verkoop borden, maken een brochure en het plaatsen de woning op alle mogelijke verkoopkanalen zoals Funda, Jaap en social media.

Bezichtigen

Zijn er veel aanvragen voor bezichtigingen, dan houden we een open huis. Ook houden we zoveel mogelijk rekening met jouw agenda. Bezichtigingen kunnen ook plaatsvinden buiten kantoortijden. We laten het huis aan zoveel mogelijk potentiële kopers zien, om de kans op een goede verkoop te verhogen. Een goede verkoop is niet alleen een goede prijs, maar ook goede voorwaarden en levertijd. Het voornaamste uitgangspunt: alles in goed overleg.

Onderhandelingen

Een belangrijk onderdeel waarbij wij rekening houden met meer punten, dan alleen het hoogste bod. Hebben de bieders al hun hypotheek mogelijkheden uitgezocht? Zijn er speciale voorwaarden, zoals voorbehoud financiering of verkoop eigen woning? Wanneer kan het huis worden opgeleverd? Wij houden rekening met al deze zaken en komen zo tot een goed resultaat.

Opmaken contract

Er is een bod geaccepteerd! Nu zijn we er nog niet, de kopers hebben nog 3 dagen bedenktijd na het ontvangen van de door beide partijen getekende koopovereenkomst. Dus heeft het maken van de koopovereenkomst een prioriteit bij ons. Na de opmaak staan we open voor alle vragen van zowel verkoper als koper, zodat alles voor iedereen duidelijk is en er geen vragen achteraf meer zijn.

Oplevering en notaris

Het leukste onderdeel slaan wij uiteraard niet over! Bij de oplevering van de woning lopen we het huis nog een keer door met koper en verkoper en gaan we mee naar de notaris voor de definitieve oplevering en de felicitaties aan alle partijen.
Je kunt op allerlei manieren met ons contact opnemen. Je kunt direct bellen of contact opnemen via social media.
Kom in contact

Vragen? Wij horen het graag!

Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen.