Woningzoekend

Inschrijven woningzoekende - zoekservice woning Zwolle en Regio

We bieden een zoekservice voor woningen in Zwolle en regio, voor mensen die op de hoogte willen worden gebracht, nog voordat de woning op VBO of Funda komt te staan. De huizenmarkt in Zwolle is de laatste jaren flink veranderd. Er zijn naar verhouding meer huizenzoekers dan aanbieders. Sommige woningen trekken ontzettend veel bezichtigingen. Het kan dan voorkomen dat je keer op keer te laat bent en dat ideale huis aan je neus voorbij gaat. Dat willen we natuurlijk niet. 

De schaarste op de woningmarkt is ook merkbaar bij het zoeken van een huurwoning. Ben je op zoek naar een huurwoning of kamer schrijf je dan ook in bij onze zoekservice voor woningen in Zwolle en Regio. 

De inschrijving is geheel kosteloos en vrijblijvend. Schrijf je in en ontvang de woningen die aan je wensen voldoen. De inschrijving blijft een jaar geldig, na deze periode worden je gegevens uit ons systeem verwijderd. Uiteraard verwijderen wij je gegevens ook op jouw verzoek of na een succesvolle bemiddeling. Wil je toch liever meer begeleiding dan alleen de zoekservice om een woning in Zwolle of regio te vinden, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken Onderberg makelaardij de aankoop te laten begeleiden. Of kijk op onze pagina aankoopmakelaar.

Wij nemen telefonisch of per mail contact op om je specifieke wensen te bespreken.