Even voorstellen

Onderberg Makelaardij

Denise Onderberg – Dekker, al een half leven woonzaam in verschillende buurten in Zwolle. Ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij, met een passie voor huizen en dienstverlening. Mijn kennis op het gebied van bouwkunde komt niet alleen uit boeken, maar door zelf een bouwval compleet te verbouwen tot de heerlijke woning die het nu is.

Met Onderberg Makelaardij wil ik het onderscheid maken door een persoonlijke en duidelijke aanpak. Ik hanteer marktconforme en transparante prijzen en voorwaarden.

Het stukje extra zit in het aanbieden van gratis verkoopstyling advies en het gebruik van social media.

Bij aankoop van een woning doe ik net even dat stapje meer, door verder te kijken en goed te luisteren naar de wensen van de woningzoeker.

Bij de verhuur doen wij alle checks en kijken wij of het huis en de huurders een goede match zijn. Dit is in het belang van de huurder én de verhuurder.

Mijn kantoor heeft letterlijk en figuurlijk geen drempels. Voor vragen over wonen in Zwolle, advies over het beginnen van een bedrijf, vragen over de verkoop van je woning of je huurcontract, je bent altijd welkom voor een kopje koffie/thee en gratis advies.

Met passie en blauwe vingers

Een volledig ingeburgerde Swollenaer met een passie voor woningen, die zich met pit voor jou inzet.

Ervaring

Ruim 10 jaar ervaring in de makelaardij, 10 jaar ondernemer en nog steeds aan het leren.

Altijd welkom

Kom vooral eens binnen voor een bakje koffie of thee. Ik help je graag gratis en vrijblijvend met al je vragen op het gebied van huizen, huren en ondernemen.

Vragen? Wij horen het graag!

Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen.