Social media

FACEBOOK
Ons huizen aanbod plaatsen wij op Facebook en wordt gedeeld met onze volgers. We plaatsen een korte wervende tekst en een aansprekende fotopresentatie die kunnen worden gedeeld en waar mensen in worden getagd. Naar aanleiding van de Facebookpost worden de eerste bezichtigingafspraken meteen ingepland.

Volg ons ook op: OM Zwolle. Alles over wonen in Zwolle. Een kijkje in bijzondere huizen en op alle mooie en bijzondere plekjes die in Zwolle te vinden zijn.

WHATSAPP
Een van de beloftes van Onderberg makelaardij is een goede en duidelijke communicatie. Wij houden je op de hoogte, óók als er eens niets te melden is. Dit doen wij telefonisch, via de mail, persoonlijk of via Whatsapp. In een groepsapp die wordt gemaakt met de verkoper(s) en de makelaar kunnen we snel informatie uitwisselen. Hierdoor blijven alle partijen van alles op de hoogte.

Geen tijd om te bellen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging? Aspirant-kopers kunnen via WhatsApp direct een bezichtiging aanvragen.

INSTAGRAM
Veel jongere starters in de woningmarkt zitten op Instagram, hier laten wij ook ons woningaanbod zien. Uiteraard goed in beeld gebracht met een aansprekende tekst, een goede fotopresentatie en eventueel een filmpje van de woning.

Verhuizen naar Zwolle? Neem een kijkje op onze pagina OM Zwolle en bezichtig bijzondere huizen en alle mooie en bijzondere plekjes die in Zwolle te vinden zijn.

LINKEDIN
Volg ons op Linkedin en blijf op de hoogte voor al het nieuws uit de woningmarkt in en rond Zwolle en landelijk. En natuurlijk ons nieuwe woningaanbod in Zwolle en eventuele vacatures.

TWITTER
Leuke weetjes en nieuwtjes op het gebied van wonen.

YOUTUBE
Informatieve filmpjes over wonen in Zwolle, de makelaardij en woningstyling.

Vragen? Wij horen het graag!

Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen.