Vraagprijs

€ 624000,-

Kenmerken woning

Status:

Type woning:

Bouwjaar:

Woonoppervlakte:

Perceeloppervlakte:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Woonhuis

1928

102 m²

610 m²

4

2

Vraagprijs

€624000,-

Kenmerken woning

Status:

Type woning:

Bouwjaar:

Woonoppervlakte:

Perceeloppervlakte:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Woonhuis

1928

102

610

4

2

Download hier de brochure

Vraag een bezichting aan voor Zwarteweg 71, 8017AV Zwolle

Vragen? Neem contact met ons op.

Telefoon
038-78 59 994
App
06-83 96 06 93

Deel de woning op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de woning

Voor de liefhebbers van rust, ruimte en groen die wel in de stad willen blijven wonen is deze vrijstaande, sfeervolle woning een buitenkans.

Het huis zelf is een pareltje, vol authentieke details, zoals glas in lood ramen, openslaande tuindeuren, originele paneeldeuren en de karakteristieke bovenraampjes.
Het huis is zeer goed onderhouden en door de jaren heen volledig geïsoleerd. Een paar jaar geleden heeft het programma VT wonen ook de inrichting aangepast, met behoud van het karakter van het huis.

Minstens zo uniek is de ruimte om het huis. Aan de voorzijde een statige, met grind bedekte oprit, waar twee auto’s kunnen staan. De voortuin zelf met de lage hegjes en de lavendel maken het beeld compleet. Aan beide zijden van het huis is een toegangspoort tot de fantastische achtertuin. Hier waan je jezelf elke dag op vakantie. De ruime, mooi aangelegde tuin is goed onderhouden. Er is volop privacy met afgesloten schooltuinen aan de achterkant. Deze worden 2x in de week onderhouden en geven in de zomer een prachtig uitzicht op een zee van bloemen. De vrijstaande, gefundeerde schuur biedt voldoende opbergruimte (20 m2).

LIGGING
De Zwarteweg is bekend en geliefd om zijn landelijke uitstraling, een grote diversiteit aan woningen en de zeer centrale ligging. De straat is een paar jaar gelegen een fietsstraat geworden en er zijn voldoende openbare parkeerplekken. Het treinstation en een klein winkelcentrum zijn binnen 5 minuten bereikbaar. Met 10 minuten fietsen sta je in het gezellige oude stadscentrum van Zwolle of de andere kant op in het winkelcentrum van Zuid.
Heb je in de tuin nog niet genoeg groen? Er is een recent aangelegd park aan het begin van de straat met natuurlijke speeltoestellen en met 5 minuten lopen kom je in een groot park met kinderboerderij die uitkomt op de dijk met een schitterend uitzicht over de uiterwaarden. Echt een van de mooiste plekjes van Zwolle. De A28 en A50 zijn ook snel bereikbaar.

INDELING

BEGANE GROND
De uitnodigende entree biedt toegang tot de kelder, toilet en de keuken met inbouwapparatuur en achterdeur naar de tuin. De kamer en suite bestaat uit een lichte voorkamer met op maat gemaakte boekenkasten en ruime achterkamer met openslaande deuren. Door de zijramen is er veel extra licht.

EERSTE VERDIEPING
Zeer ruime overloop met plaats voor garderobekasten. Ruime slaapkamer voor en 2e ruime slaapkamer achter. Luxe, grote badkamer met hoekbad, twee wastafels en douche cabine.

TWEEDE VERDIEPING
De tweede verdieping is bereikbaar met vlizotrap en is nu nog één grote open ruimte, maar biedt volop mogelijkheid om een vaste opgang en twee extra’s kamers te creëren.

KENMERKEN
– vrijstaande woning
– authentieke kenmerken
– volledig geisoleerd
– prachtige tuin rondom
– vrij uitzicht
– centrale ligging