Telemannstraat 23, ZWOLLE Nederland

Vraagprijs

€ 175000,-

Kenmerken woning

Status:

Type woning:

Bouwjaar:

Woonoppervlakte:

Perceeloppervlakte:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Woonhuis

80 m²

3

2

Telemannstraat 23

Vraagprijs

€175000,-

Kenmerken woning

Status:

Type woning:

Bouwjaar:

Woonoppervlakte:

Perceeloppervlakte:

Aantal kamers:

Aantal slaapkamers:

Woonhuis

80

3

2

Download hier de brochure

Vraag een bezichting aan voor Telemannstraat 23, ZWOLLE Nederland

Vragen? Neem contact met ons op.

Telefoon
038-78 59 994
App
06-83 96 06 93

Deel de woning op:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Over de woning

IN PRIJS VERLAAGD
Vanwege de versnelde aankoop van een nieuwe woning is de prijs van dit mooie zonnige appartement verlaagd.
Dus ben je op zoek naar een ruim appartement op een mooie, groene locatie? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Een ruim, licht en instap klaar appartement omringd door groen. Met een lage prijs en dicht bij de stad, zeer geschikt voor de starter. En door de aanwezigheid van een lift en de rustige omgeving ook heel geschikt om zonder zorgen oud in te worden.

De Telemannstraat heeft een drietal appartementencomplexen die haaks op elkaar staan en zo ver van elkaar af liggen dat er een prachtig weids uitzicht over veel groen is. Het eerste complex IJssel, waar dit appartement op de 2e verdieping is gevestigd is, heeft de mooiste ligging en heeft een actieve VvE.

Het appartement is altijd heel goed onderhouden en nog vorig jaar voorzien van een mooie, nieuwe badkamer. Alle kozijnen zijn van kunststof en hebben dubbele beglazing.
Op het balkon kan je heerlijk van het zonnetje genieten en als het teveel wordt dan is er een zonnescherm over de gehele achterzijde van de woning. De woonkamer is zeer ruim en licht met een open woon- /eetkamer.

De keuken is ruim en biedt ook ruimte voor de wasmachine. Verder is de keuken voorzien van een koelkast, oven en inductiekookplaat. De badkamer is in 2018 geheel vernieuwd en is heerlijk luxe en ruim. De berging beneden is een prima plek voor de fietsen/scooters en andere zaken.

De centrale hal wordt op zijn laatst volgend jaar gerenoveerd. En ook de relingen op de galerijen worden vervangen voor glasplaten.

Het winkelcentrum is op loopafstand, er is voldoende parkeerplek en de stad is in 15 minuten fietsen bereikbaar. Ook zit je binnen een paar minuten op de A28.

Indeling:
De entree aan de zijkant van het complex geeft toegang tot een ruimte met brievenbussen en de bellen met intercom, de bewoners kunnen je vervolgens naar binnen laten, waarna je via trap of lift naar de 2e verdieping gaat.

Appartement:
Ruime hal met links toegang tot de keuken en de badkamer. naar rechts kom je in de grote slaapkamer 12m2 en de woonkamer. De woonkamer loopt om de hoek door in de eetkamer, met toegang tot het balkon en tot de tweede slaapkamer 8 m2.

Bijzonderheden:
De eigenaar huurt een garagebox van 17,5M2 (3,5 bij 5) voor € 80,- p/m, het is mogelijk deze huurovereenkomst over te nemen.
De bijdrage aan de VvE is € 204,87, dit is inclusief € 61,84 voorschot stookkosten voor verwarming.
Oplevering: Medio juli 2019