Diensten

Verkoopmakelaar

Zoek je een makelaar in Zwolle, die net dat stapje extra zet. Wil jij je huis verkopen en heb je nog allemaal vragen? Wij komen graag geheel vrijblijvend en kosteloos, bij je langs. Dan maken we gelijk een waardebepaling en geven we verkoop styling tips.
Lees meer

Aankoopmakelaar

Zoek je een aankoopmakelaar in Zwolle voor die extra kritische blik op de bouwstaat van dat schattige oude huis die je hebt gevonden op Funda en die de onderhandelingen met die aardige verkopers kan doen. Kom dan naar Onderberg makelaardij. Uiteraard komen we ook graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.
Lees meer

Huis huren

Zoek je een huurhuis in Zwolle? Schrijf je geheel kosteloos en vrijblijvend in bij Onderberg Makelaardij en vervolgens houden wij je op de hoogte van het aanbod dat bij ons in de verhuur wordt aangeboden.
Lees meer

Verhuren

Voor de verhuur van een huis, kamer(s) en/of appartement geven wij graag advies op maat. Huurprijs bepalen, kosten voor de verhuur en eventueel juridische vragen, wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.
Lees meer

Woningfotografie

Wil jij je huis in de verkoop of verhuur optimaal presenteren? Een goede, realistische fotopresentatie van de woning is belangrijk voor een goede verkoop. Stel: een huis ziet er op de foto’s minder aantrekkelijk uit dan in het echt, dan gaan er minder mensen kijken.
Lees meer

Verkoopstyling

De eerste indruk is het belangrijkst, ook bij een aankoop. In die eerste indruk bepalen mensen of ze wel of niet gaan bezichtigen. Bij binnenkomst voelen zij zich thuis of niet. Dit is een gevoel dat wordt beïnvloed door geur, kleuren en uiterlijk. Daarom is een goede presentatie van je woning belangrijk. Dus vraag gratis en vrijblijvend verkoopstyling tips van Onderberg Makelaardij
Lees meer

Vragen? Wij horen het graag!

Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen.