Verhuren

Huis, kamer of appartement verhuren? Onderberg Makelaardij

Voor de verhuur van een huis, kamer(s) en/of appartement geven wij graag advies op maat. Huurprijs bepalen, kosten voor de verhuur en eventueel juridische vragen, wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bepalen van de huurprijs

De ruimte(s) worden opgemeten en wij inventariseren de aanwezige voorzieningen. Aan de hand van deze gegevens wordt de maximale huurprijs volgens puntentelling bepaald. Of in de vrij sector, een advies huurprijs op basis van historische gegevens en staat van de woning.

Inspecteren van de woning

Bij het opleveren van de woning door de vorige huurder, kijken wij of alles leeg, schoon en heel is opgeleverd. Ook geven wij advies over zaken die jij als verhuurder wellicht wilt aanpakken nu de ruimte leeg is.

Te huur aanbieden

Wij maken een fotoreportage en teksten voor op onze site en bieden het huis te huur aan via onze site, social media en diverse andere sites.

Zoeken naar huurder

Wij selecteren en screenen geschikte kandidaten voor de huurwoning, waarmee we vervolgens de woonruimte gaan bezichtigen. Hebben wij een geschikte kandidaat gevonden dan stellen wij deze (digitaal) aan je voor.

Afronden verhuur

We maken een de huurovereenkomst op volgens de huidige wetgeving. Na het tekenen innen wij de eerste maand huur en borg en maken deze vervolgens, na inhouding van onze courtage, aan je over.

Contact

Je kunt op allerlei manieren met ons contact opnemen. Je kunt direct bellen of contact opnemen via social media.
Kom in contact

Vragen

Heb je een vraag? Bekijk hier de veelgestelde vragen.
FAQ

Vragen? Wij horen het graag!

Wij zijn bereikbaar via verschillende kanalen.